Fua Siosi Fa'aeletonika ma Fa'atekonolosi Lelei Gaosia

I le avea ai o se masini mamafa maualuga, o fua faʻaeletonika o loʻo i ai se faʻagasologa o le gaosiga saʻo, ma soʻotaga taʻitasi e ala i se faʻatonuga faʻamalosi, ina ia mafai ona taʻalo se galuega mamafa mamana, e tuʻuina atu ai le faʻaogaina mo tagata uma.O mea pito sili ona taua o fua fa'aeletonika e sa'o le mamafa, fa'agaoioiga faigofie, tele le gafatia o le uta ma faigofie ona feavea'i.

Ole fua eletise eletise e tele naua mea sili ona lelei ile tasi, ona faʻaalia ai lea o lona gaosiga saʻo i na itu?Le isi Chenghua Manufacturing o le a tu'uina atu ia te oe se fa'amatalaga pu'upu'u i le fua fa'aeletonika fa'atosina o lo'o sa'o lelei le gaosiga.

Muamua, o le faʻaaliga maualuga o le fua faʻaeletoroni, o le faʻaogaina o le faʻaaliga faʻapipiʻi eletise eletise o loʻo faʻaaogaina o se faʻaaliga faʻapipiʻi numera maualuga, e maualuga tele le manino, e mafai ona i totonu o le 20 mita e faʻaalia manino ai fuainumera. .

Lona lua, o le meafaitino o le masini eletise eletise, o le meafaitino o le eletise eletise e faia i le atigi alumini alumini, maualuga le malosi o le atigi alumini alumini e faʻamalosia ai le faʻaogaina o le uila eletise, faʻafefete ma aʻafiaga, ma vaega i totonu. faia se aafiaga lelei puipuia.

Lona tolu, o le faʻatulagaina o le tasi vaega, faʻaogaina le fua faʻaeletonika e fesuiaʻi, masini, matau atoa, siitiaina i le taimi e tasi e mafai ona fuaina, o lona uiga, e mafai ona faʻamaeʻaina i le taimi lava e tasi mea e lua, lea. o se fa'aleleia tele i le fa'atinoina o galuega.
Lona fa, o le fua faʻaeletoroni faʻaeletoroni lautele o se maa aveese, pe a manaʻomia le faʻapipiʻiina o le maa i soʻo se taimi e mafai ona e tatalaina le pito i tua o le fua faʻaeletoroni, o le maa e sui ai le totogi, o le gaioiga e faigofie, o le a leai se tuai i le taimi faigaluega.
O le tele o vaega ia o le fua faʻaeletoroni o le crane i le gaosiga o gaosiga o loʻo faʻaalia i le lelei, ma e saʻo ma nei faiga faʻapitoa gaosiga e faʻamautinoa ai le lauiloa o fua faʻaeletonika i le maketi.


Taimi meli: Me-30-2024